Simona Halep a renunțat la mașina electrică Porsche Taycan. A pierdut 68.000 de euro

Simona Halep este surprinsă adesea de jurnaliști și de fanii ei calmă și bine dispusă. Vedeta radiază mereu de fericire, motiv pentru care puține persoane și-o pot imagina nervoasă. În ciuda acestui fapt, recent, jucătoarea de tenis și-a ieșit din fire în momentul în care mașina sa electrică Porsche Taycan, care a costat-o 168.000 de euro, s-a oprit în mijlocul drumului.

Obișnuită cu mașinile pe combustibil, jucătoarea de tenis a uitat să fie atentă să o încarce pe cea electrică. Simona Halep a pornit la drum din București spre Constanța, însă la un moment dat mașina ei s-a oprit.

Aflată pe autostradă, Simona Halep și-a pierdut cumpătul și a răbufnit de furie. Potrivit bloggerului Zoso, vedeta ar fi făcut scandal din cauza situației în care se afla, în contextul în care nu avea nicio stație prin apropiere în care să își poată încărca noua mașină. Potrivit sursei citate anterior, Simona Halep s-ar fi enervat atât de tare încât a decis să returneze mașina de lux. Totuși, aceasta nu a putut să recupereze toți banii investiți în ea, ci doar 100.000 de euro, pierzând astfel 68.000 de euro.

„Povestește cineva care cunoaște situația: mașina a fost a Simonei Halep, la primul drum la București nu a mai avut baterie să se întoarcă la Constanța și a dat-o înapoi. Inițial, a fost 168k. Porsche a răscumpărat-o la 3.200 km cu 100k. Apoi, a revândut-o proprietarului de la Cat Music cu 130k. Ăsta și-a luat un Taycan S acum o lună și asta e în regim de consignație la Porsche. O poți lua cu 80k dacă vrei. (…) Halep a făcut și ceva scandal atunci. Că se încarcă în prea multe ore. Că ea nu are timp de prostiile astea cu încărcare la 250 kw!”, a povestit sursa citată anterior.

Simona Halep a ratat premiul pentru „Lovitura Anului”

Aceasta nu este singura problemă cu care s-a confruntat Simona Halep în ultima perioadă. Vă amintim că vedeta a pierdut recent premiul pentru „Lovitura Anului”. Asociația Tenisului Feminin (WTA) i-a decernat titlul polonezei Iga Swiatek. Simona Halep a câștigat acest premiu de două ori de-a lungul carierei sale, o dată în 2018 și altă dată în 2021.

Sportiva a fost nominalizată pentru acest titlu datorită unui punct spectaculos pe care l-a reușit împotriva tunisiencei Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului din Dubai. A fost un smash de rever, urmat de un passing superb în diagonală.

Iga Swiatek, în vârstă de doar 21 de ani, pe lângă faptul că a câștigat premiul pentru „lovitura anului 2022”, a fost desemnată și cea mai bună jucătoare de tenis a anului. Pentru premiul „Lovitura anului 2022” au mai fost nominalizate Ons Jabeur (Tunisia), Petra Kvitova (Cehia), Angelique Kerber (Germania), Sara Sorribes Tormo (Spania) și Magda Linette (Polonia).