Simona Halep a avut o prestaţie extraordinară pentru România în semifinalele FED Cup la meciul cu Franţa, însă victoriile sale nu au fost de ajuns. Cu toate acestea, actualul număr doi mondial, trei începând de luni, s-a reîntors în țară unde a luat o pauză binemeritată de sărbători.

Ea a fost văzută la Bucureşti sau acasă, la Constanţa, acolo unde se simte cel mai bine alături de apropiaţi. Zilele trecute, Simona a fost în oraşul natal şi s-a întâlnit cu două dintre cele mai bune prietene ale sale, alături de care a făcut mai multe poze publicate pe reţele de socializare.

Următorul concurs la care va participa Simona Halep este cel de la Madrid. Din 4 mai, Simona va începe meciurile la Madrid Open, turneu deţinut de Ion Ţiriac şi dotat cu premii de 7.021.128 de dolari. Simona Halep a triumfat de două ori în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, când le-a învins pe Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic. Dacă totul va merge bine, Simona Halep va merge la Roma, turneu care este programat în perioada 13-19 mai şi care are premii de 3.452.538 dolari. Simona a ajuns doi ani la rând în finală la Roma, dar de fiecare dată a cedat în faşa Elinei Svitolina.