„Sunt foarte bine, m-am recuperat, sunt aptă de joc, sunt un pic răcită, dar sper să treacă în câteva zile. Mă simt bine de fiecare dată când începe sezonul de zgură și sper să fac treabă bună. Zgura este suprafața mea preferată”, a explicat Simona Halep.

Simona a mai declarat: ”Fiecare an este diferit și nu pot să spun ce va fi, dar obiectivul meu este să joc fiecare meci la potențial maxim, să lupt pentru fiecare minge și să fac cel mai bun rezultat. Contează cum o să fiu pe teren. Îmi place totul la acest turneu, oamenii sunt foarte drăguți cu mine, de fiecare dată când vin la Madrid mă simt extraordinar, sunt mulți români, prieteni care vin să mă susțină și atmosfera este una plăcută, de aceea mă simt și bine”.

Halep a vorbit și despre colaborarea cu antrenorul daniel Dobre: „Totul merge foarte bine cu Daniel Dobre. Îl știu de când eram foarte tânără, așa că nu este nimic nou, noi am lucrat împreună și când eu colaboram cu Darren ca principalul meu antrenor. Este un om bun, iar asta contează foarte mult pentru mine. Facem o treabă bună împreună, îmi simt jocul bine, mă simt bine pe teren și comunicăm foarte bine, așa că totul este foarte bine”, conform Cancan.ro.