Simona Halep (27 de ani) pare că şi-a asumat relaţia cu Toni Iuruc (40 de ani). Cei doi nu se mai feresc şi au fost fotografiați de mână, în cartierul bogătașilor, înainte să intre într-un restaurant de lux. Simona Halep se află la București, unde se bucură de o vacanţă binemeritată, iar mare parte din timpul liber îl petrece în compania iubitului, Toni Iuruc, scrie Cancan.

Cei doi au fost prezenți, miercuri seară, la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Acolo au ajuns cu mașina lui Toni Iuruc. Fără să atragă atenția celor din jur, cei doi îndrăgostiți au coborât din autoturism și s-au îndreptat spre intrarea în local. Îmbrăcați super-elegant, sportiva noastră și omul de afaceri, care avea în mână un superb buchet de flori, s-au ținut de mână până au ajuns la masă.

Într-un final, întâlnirea a luat sfârșit. Moment în care Simona Halep – cu buchetul de flori în mână – și Toni Iuruc și-au luat „la revedere” de la cei care le-au ținut companie. Îndrăgostiții au plecat cu aceeași mașină cu care au venit.