Titlul de la Wimbledon reprezintă cea mai bună performanță a Simonai Halep, după despărțirea de australianul Darren Cahill.

Chiar dacă cei doi nu mai colaborează oficial, relațiile dintre ei au rămas extrem de bune. Cahill continuă să fie prezent la meciurile româncei și o susține prin fiecare apariție publică ceea ce a menținut vii speranțele fanilor ca cei doi să colaboreze din nou.

Ei bine, după trimful de la Wimbledon, reluarea oficială a colaborării dintre Halep și Cahill este mai aproape ca oricând.

Românca i-a lansat o invitație fostului său antrenor, aruncând practic mingea în terenul australianului.

„M-am simţit pierdută când mi-a spus că ne vom despărţi. Pe de altă parte, aveam încredere. Ştiam că dacă voi pune în practică tot ce am învăţat de la el, voi avea o şansă mai mare să fiu mai bună pe teren. Ne-am despărţit, dar e încă prietenul meu şi este alături de mine. A venit să vadă meciurile şi mi-a dat sfaturi prieteneşti. Sper să revină. Să sperăm că acest rezultat îl va aduce înapoi”, a spus Halep, citată de Guardian. Anul trecut, Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, primul ei Grand Slam, avându-l pe Darren Cahill alături.