Simona Halep a vândut două imobile de lux. Astfel, fostul număr 1 WTA a înregistrat încasări de aproximativ 10 milioane de euro. Este vorba despre vila de la Snagov și vila pe care o deținea în Municipiul București.

Simona Halep a înregistrat încasări de aproximativ 10 milioane de euro

Marea campioană din România a vândut două imobile de lux. Prima este vila de la Snagov, care a fost vândută pentru suma de 4,2 milioane de euro. A doua este vila pe care o deținea în Municipiul București, care a fost vândută pentru aproximativ 6 milioane de euro.

Astfel, fostul număr 1 WTA a înregistrat încasări de aproximativ 10,2 milioane de euro, conform Orange Sport. Amintim că aceasta a câștigat din tenis peste $40 de milioane, pe lângă veniturile din tranzacții imobiliare.

Potrivit sursei menționate, Simona Halep a decis să se mute definitiv în Emiratele Arabe Unite, respectiv Dubai.

Vila de la Snagov are 420 de metri și este situată chiar pe lac. Totodată, aceasta a locuit cu Toni Iuruc, fostul său soţ, în vila din cartierul bucureştean Primăverii.

Amintim că marea campioană are mai multe investiţii montane, dar şi pe litoralul românesc. Aceasta se ocupă de ele cu ajutorul familiei.

Jucătoarea de tenis și-a extins afacerea lansată în luna martie a acestui an

În timp ce așteaptă verdictul TAS, sportiva se ocupă, de afaceri, pe lângă antrenamente. Aceasta a deschis o clinică de recuperare și întreținere fizică în orașul natal, Constanța, pe care a numit-o SIHA Clinic.

Toată povestea a început în luna martie a acestui an. După nouă luni, Simona Halep a inaugurat o nouă locație, de care se va ocupa chiar mama sa, Tania Halep.

„Felicitări, Mamitzic”, a scris tenismena pe Instagram.

La evenimentul de lansare a participat toată familia sportivei. Simona Halep a postat, de asemenea, o imagine în care apare alături de tatăl ei și alți membri ai familiei.

Marea campioană a primit o suspendare de patru ani din tenis pentru dopaj. Românca a făcut apel la TAS, în speranța că va obține o reducere a pedepsei. Din fericire, acest lucru nu a împiedicat-o să se ocupe de afacerile personale. Prima locație Siha Clinic a inaugurat-o în luna martie a acestui an.