Mircea Badea pare să fi avut doar relații de lungă durată. Înainte de a forma un cuplu cu Carmen Brumă, acesta a avut o relație de șapte ani.

Fosta iubită a prezentatorului de televiziune este Diana Duhanov. În prezent Diana este directorul unei bănci, este căsătorită cu un haitstylist și are o fetiță. Cei doi au format un cuplu între între 1995 și 2002. Potrivit presei tabloide, aceasta a fost prima relație a lui Mircea Badea.

În prezent, Mircea Badea formează un cuplu cu antrenoarea de fitness Carmen Brumă și au împreună un băiețel pe nume Vlad, despre care prezentatorul a povestit de multe ori în timpul emisiunilor televizate.

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.
Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, a mărturisit Carmen.

sursa foto: EVZ Monden