Dupa ce a fost disponibil doar in alte orase, operatorul de cablu UPC lanseaza serviciul DVR si in Bucuresti. Tehnologia DVR (Digital Video Recorder) este urmatorul pas in televiziunea digitala si presupune posibilitatea de a inregistra emisiuni in direct, oferind utilizatorilor posibilitatea de a opri, derula sau relua.

Pentru utilizarea sistemului, clientul trebuie sa-si instaleze un setup-box specific, cu o capacitate de inregistrare de 65 de ore (160 GB). Pentru Bucuresti, preturile promotionale la pachetele de abonament vor fi urmatoarele:

– UPC Digital Small cu DVR (61 canale): 30 lei (in afara promotiei: 50 lei)
– UPC Digital Medium cu DVR (103 canale): 40 lei (in afara promotiei: 60 lei)
– UPC Digital Large cu DVR (109 canale): 65 lei (in afara promotiei: 80 lei)

Oferta tine pana la 31 martie si este disponibila pentru contractele pe un an. Tarifele promotionale sunt aplicabile doar pentru primele patru luni, indiferent de durata noului contract. Cei care vor contracta sistemul dupa aceasta data vor achita preturile specificate intre paranteze.

Semnalul digital poate fi receptionat doar pe un singur televizor
, in timp ce pe restul se va receptiona gratuit semnal analogic.

Pana acum, serviciul DVR era disponibil doar in Alba Iulia, Bacau, Bistrita, Boldesti, Braila, Buzau, Calarasi, Campina, Cluj Napoca, Constanta, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Ploiesti, Plopeni Roman, Sebes, Slobozia, Suceava, Targoviste, Timisoara, Tulcea si Zalau.

Minusurile sistemului implementat de UPC constau in faptul ca telecomanda nu permite controlul sonorului, iar posibilitatea crearii de grile personalizate de programe a fost eliminata.