Televizoarele vor fi disponibile în două variante de dimensiuni ale ecranului, respectiv de 32” şi 39”, precum şi în două versiuni de culoare: alb şi negru.

Dimensiunile reduse ale televizoarelor Sharp LE350 TV nu presupun o funcţionalitate redusă. Televizoarele sunt prevăzute cu toate funcţiile specifice modelelor din clasa de top. La un preţ rezonabil, beneficiaţi de un produs excelent, ideal pentru spaţiile mici.

Televizoarele din seria LE350 sunt prevăzute cu HDTV şi tuner DVB-T şi DVB-C, imaginea este afişată pe un ecran Full-HD cu iluminare de fundal cu leduri şi un unghi amplu de vizionare (178°). Printre alte funcţii utile se numără playerul multimedia USB, compatibil cu DivX HD, sau modul Eco-Control pentru eficienţă energetică. LE350 asigură accesul la noile aplicaţii pe Internet, la jocurile preferate şi la conţinutul de divertisment prin portalul Aquos Net+.

Noile televizoare Sharp pot fi controlate de pe un smartphone sau o tabletă care utilizează o aplicaţie dedicată pentru Android şi iOS. De asemenea, utilizatorul va putea înregistra filmele şi programele preferate de pe tunerul DVB-T sau DVB-C pe un hard disk extern USB (PVR).

Televizoarele LE350 sunt prevăzute cu porturi HDMI (3x), SCART, VGA, Audio OUT, CI+, slot de card pentru USB (2x) şi RS-232C. Toate sunt încorporate într-un design plat şi elegant, care se potriveşte în orice interior.

Modelul Sharp LC-32LE350 are un preţ de 1.800 de lei, iar modelul LC-39LE350 – costă 2.400 lei.