UPC a investit, anul trecut, aproximativ 30 milioane de euro în infrastructură şi oferă internet Fiber Power de mare viteză (peste 100 Mbps) în 33 de noi localităţi.

“UPC România crede cu tărie în potenţialul de creştere pe acest segment şi în impactul pe care internetul în bandă largă îl are în economia ţării. Compania noastră promovează astfel accesul cât mai multor români la internet de mare viteză”, a declarat  Severina Pascu, CEO UPC România şi Ungaria.

Serviciul de 200 de Mbps va fi disponibil în toată reţeaua UPC

Robert Redeleanu, CMO (Chief Marketing Officer) al UPC România, a anunţat că anul acesta serviciile de internet cu viteze de download de până la 200 Mbps vor fi disponibile în toată reţeaua companiei. Conform unor studii efectuate de companie, 86% dintre utilizatori de internet din România care au internet cu viteza de download cuprinsă între 31 şi 100 Mbps au declarat că nu au nevoie de o viteză mai mare, iar 81% dintre cei care au o viteză cuprinse între 1 şi 30 de Mbps au declarat că aceasta le satisface nevoile de utilizare. UPC avea la finele anului trecut 381.000 abonaţi la Internet.

“Taxa pe stâlp” va avea un impact major

În ceea ce priveşte impozitul pe construcţiile speciale sau “taxa pe stâlp”,  Severina Pascu a declarat că acesta va avea un impact major, fără să intre în detalii.  Despre tehnologia tehnologia 4K (ultra HD), oficialii companiei au declarat că reţeaua este capabilă să suporte în prezent formatul 4K, însă deocamdată nu există conţinut.

Te-ar putea interesa și: