Serialul de pe Netflix care i-a cucerit pe români

Producția de pe platforma Netflix care a stârnit entuziasmul în România a devenit extrem de apreciată, depășind 37 de milioane de vizualizări și ocupând prima poziție în top. Acest serial este o adaptare a unui roman publicat cu mai bine de 6 ani în urmă.

Serialul poartă numele „Fool Me Once” și este inspirat de cartea cu același titlu scrisă de Harlan Coben în anul 2016. Deși autorul este de origine americană, producția serialului aparține unei companii din Marea Britanie.

În prezent, acest serial britanic numără un singur sezon, compus din 8 episoade captivante, menite să captiveze privitorii fie la televizor, fie pe dispozitivele mobile. Mini-seria a fost creată special pentru platforma de streaming de către Quay Street Productions.

Acest film se bucură de o popularitate remarcabilă, având în vedere că a acumulat deja un număr semnificativ de vizualizări. Conform unui clasament realizat de Netflix, pelicula a depășit pragul de 37 de milioane de vizualizări și se află într-o poziție de frunte în mai multe țări din întreaga lume.

Povestea din Fool me once, de pe Netflix

Narațiunea serialului „Fool Me Once” de pe Netflix este extrem de bine construită, captivantă și te conduce cu suspans până la final. Întorsăturile surprinzătoare din poveste mențin spectatorii în tensiune, alimentând curiozitatea acestora în legătură cu evoluția evenimentelor.

Din rezumatul poveștii, aflăm că protagonista, Maya Stern, fost soldat, descoperă informații cruciale despre soțul său decedat din camera secretă a bonei copilului său. Hotărâtă să dezvăluie adevărul, începe o investigație independentă, paralel cu acțiunile poliției. Pe parcurs, Maya dezvăluie o conspirație surprinzătoare, cu rădăcini adânci în trecut. Evenimentele se leagă în mod complex, iar multe dintre ele au legătură cu moartea misterioasă a surorii sale și cu familia înstărită a soțului ei recent asasinat.

Se dezvăluie numeroase aspecte din trecutul bărbatului, inclusiv relațiile cu diverse rude și prieteni, fiecare având propriile lor interese. În distribuția acestui serial Netflix se regăsesc actori precum Michelle Keegan, Adeel Akhtar și Richard Armitage.