Septimiu Bourceanu, prim vicepreședintele PNL Constanța, a spus că prestația celor de PSD este un „circ ieftin” iar pe Stelian Ion l-a numit „minionul roșilor”, potrivit ct100.ro

„Circ electoral ieftin pus în scenă ieri de P.S.D. Constanța și minionul „roșilor” de la U.S.R., Stelian Ion. Oare este o coincidență că P.S.D. Constanța a organizat o conferință de presă să anunțe împăcarea cu „mireasa” Țuțuianu fix când minionul lor cu garsonieră de la Mazăre se dădea de ceasul morții să justifice cum el, neprihănitul de serviciu, a obținut pe căi legale o garsonieră într-o vreme în care listele cu numele care primeau o astfel de locuință erau aprobate de maxim patru oameni din care trei se numeau Mazăre?”, a spus Septimiu Bourceanu.

Acuzații de blat

Septimiu Bourceanu a susținut că, „dincolo de accesele de furie, minionul pur și nepătat acuză un blat inexistent între P.S.D. și P.N.L. Pentru că atât știe să facă: să acuze și să se victimizeze”. De asemenea, prim vicepreședintele PNL Constanța a susținut că „hoțul strigă hoții”.

„L-ați auzit vreodată pe numitul S.I. să ne spună concret ce ar face el să scotă orașul ăsta din mocirlă? Ați auzit vreun proiect pe care minionul PSD să-l propună constănțenilor în afară de scandaluri și atacuri la adresa P.N.L., a conducerii și candidaților partidului?

Eu l-aș întreba pe Stelian Ion de ce până să intrăm în starea de urgență alianța dintre P.N.L. și USR la Constanța era ca bătută’n cuie și după starea de urgență așa zis liderul USR a revenit cu niște condiții aberante care ne-au forțat să zicem pas? Oare în timpul stării de urgență a intervenit mesagerul PSD, George Muhscină și i-a arătat lui Ion ce “schelete” i-au găsit pesedeii prin dulap?

Oare același mesager care astăzi este vopsit în luptător de dreapta i-a arătat lui S.I. avantajele care decurg dintr-o colaborare fructuoasă cu P.S.D.? Și de aici ce se întâmplă de două luni încoace: “hoțul strigă hoții”, fiecare vrea unirea unei drepte colorate în roșu dar având același stăpân.

Și Muhscină și Ion acuză P.N.L. în încercarea de a decredibiliza partidul în fața electoratului de dreapta și de a-i face pe constănțenii de bună credință să nu mai vină la vot și astfel să câștige păpușarii lor din P.S.D. În concluzie, domnilor Ion și Muhscină de ce nu vă bateți cu candidații P.S.D.?”, a completat prim vicepreședintele PNL Constanța.