"Am trecut prin mai multe etape în ultimele două săptămâni. La început am fost foarte surprinși. Apoi am depus eforturi mari de colectare de date și documente prin care să arătăm instanței că firma este a mea și că măsurile nu erau justificate în cazul nostru. Apoi am așteptat cu nerăbdare și încredere decizia, mă bucur că s-a clarificat rapid.

Compania NOD a fost construită de mine de la înființare până în anul 2012 și toate deciziile de dezvoltare strategică mi-au aparținut exclusiv în tot acest timp. Din 2012 am achiziționat și restul de acțiuni, NOD devenind o companie deținută 100% de mine”, spune Iulian Stanciu, proprietarul Network One Distribution.

"Activitatea companiei s-a desfășurat îngreunat pentru că nu am putut achiziționa marfa și nu am putut efectua plăți. Acum reintrăm în normal", a declarat Răzvan Ziemba, Directorul General al NOD.

NOD este liderul pieței de distribuție de electro-IT din România, cu peste 240 de angajați și furnizor principal al tuturor vânzătorilor de IT, electronice și electrocasnice din România.

Network One Distribution (NOD), companie deținută integral de Iulian Stanciu, este liderul pieței de distribuție electro-IT din România, cu afaceri de 209 milioane euro în 2014. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Moldova, are o bază de clienți formată din peste 3.000 revânzători și este furnizor important al rețelelor de retail locale. Network One Distribution are în portofoliu o gamă variată de produse, reprezentând furnizori de top ai industriei electro-IT.