Clotilde Armand taie în carne vie! După scandalul uriaș al scoaterii celor patru spitale de importanță majoră din Sectorul 1 de pe lista de plăți a primăriei, Armand a anunțat că a operat o nouă tăiere de cheltuieli.

În acest context, al reducerii la maximum a cheltuielilor, trebuie amintită și decizia de desființare a adăpostului public Odăi, pentru câini comunitari.

Clotilde Armand taie în carne vie! Anunțul primarului

De data aceasta este vorba despre angajații de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1, pe care Clotilde Armand i-a lăsat fără abonamentele de telefonie mobilă.

”De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică?

Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar.

Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar.

În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.

Reducem hemoragia banilor publici de peste tot.”, a anunțat luni Clotilde Armand pe Facebook.

”Au vorbit singuri”

În același context, Armand a anunțat că nu dorește să discute cu reprezentanții PSD despre măsura de tăiere a fondurilor pentru spitalele din sectorul pe care îl administrează:

”Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie.

PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare.

Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri.

Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate.”, a mai scris luni primarul pe Facebook.