Simona Halep a comentat declarațiile făcute de Ion Țiriac referitoare la viitorul carierei sale. Amintim faptul că milionarul ar fi afirmat că aceasta se va retrage pentru a se concentra asupra familiei.

În acest context, Halep îl contrazice pe omul de afaceri. Sportiva susține că vorbește des cu Ion Țiriac despre acest subiect, însă acesta nu o crede că își dorește să joace în continuare la nivel înalt. Totodată, ea a mai menționat că prioritatea ei principală este tenisul și apoi familia, acesta fiind și motivul pentru care s-a logodit.

„Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a afirmat Simona Halep, pentru AS.ro.

În același timp, sportiva a mai adăugat că va avea o familie frumoasă și are încredere în acest lucru. Ea susține că doar s-a logodit, iar nunta și cununia civilă vor avea loc în curând, fără ca lucrurile să fie grăbite.

Când se căsătorește Simona Halep 

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a mai spus Simona Halep.

Amintim faptul că, într-o postare pe pagina personală de Twitter, Simona Halep a anunțat că primul turneul la care va participa după accidentarea la gleznă este cel de la Montreal. Este vorba despre turneul National Bank Open, din Montreal.

„Abia aștept să mă întorc la Montreal”, a scris Simona Halep pe Twitter.

În ceea ce privește datele turneului, acesta se va desfășura în perioada 7-15 august 2021. În prezent, Simona Halep se menţine pe locul 10 în ierarhia mondială a jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dată publicităţii luni, în care Gabriela Ruse a reuşit un salt de 32 de locuri.

Deși nu a mai jucat din luma mai din cauza unei accidentări suferite, Simona Halep este în continuare ameninţată cu ieşirea din top 10, având doar două puncte în plus faţă de cehoaica Barbora Krejcikova, ocupanta poziţiei a 11-a.