Compania de stat CFR SA, administrator al reţelei feroviare naţionale, a anunţat, marţi, că a demarat programul de selecţie a absolvenţilor din ultimii 3 ani pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri.

CFR SA oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar, printr-un program de selecţie pentru completarea a 90 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi).

SPecializările vizate sunt tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică (Instalaţii), construcţiicăi ferate drumuri şi poduri (Linii).

Programul de selecţie se adresează absolvenţilor care îşi doresc o carieră profesională construită pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care se implică în mod direct în dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de dezvoltare a infrastructurii feroviare.

”Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prininstruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională”, se arată în comunicat.