Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, anunţă că a fost deschisă etapa de înscriere pentru accesarea granturilor pentru capital de lucru.

Programul „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” este deja un real succes printre firmele mici şi mijlocii din România, transmite ministrul Virgil Popescu. 7.000 de IMM-uri au aplicat deja pentru accesarea granturilor în primele 10 minute de la deschiderea platformei, spune oficialul.

„Formularul de înscriere va rămâne activ până MIERCURI 28 OCTOMBRIE 2020 ora 20.00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului”, mai transmite ministrul Economiei.

Este vorba despre măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Mesajul integral postat de Virgil Popescu

„7.000 de IMM-uri au aplicat pentru accesarea granturilor pentru capitalul de lucru, pe platforma https://granturi.imm.gov.ro/transparency/#/

Asta în primele 10 minute, de la lansarea etapei de înscriere!

Formularul de înscriere va rămâne activ până MIERCURI 28 OCTOMBRIE 2020 ora 20.00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului.

Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” poate fi consultată la următorul link http://www.imm.gov.ro/…/procedura-de-implementare-a…/