Compania se numește 3CX, dezvoltatorul softului de telefonie 3CX și al 3CX WebMeeting, care are circa 30.000 de clienți în întreaga lume, printre care companii cu renume mondial precum Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods și Pepsi.

Prima poziție scoasă la concurs în țara noastră este cea de C++ Developer. Pentru aceasta, sunt așteptați să depună CV-urile persoanele care au o experiență de minim doi ani în C++ și dezvoltare Windows și care sunt pasionați de crearea de programe pentru clienți din întreaga lume. Angajatorul mai cere și experiență în dezvoltare VOIP/SIP, precum și cunoașterea bună a limbii engleze. Studiile universitare absolvite în IT vor fi considerate un avantaj.

Află AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

Cel de-al doilea job vizează poziția de .NET, C# developer și presupune ca aplicanții să cunoască limba greacă. Vor fi luate în considerare doar aplicațiile candidaților care au o experiență de doi ani în .NET, C#. Vor fi avantajați absolvenții de studii superioare în domeniul IT.

Află AICI mai multe informații despre acest job.