Candidatul ideal este o persoană care are pasiunea de a împinge tehnologiile mobile până la limită, se arată în anunțul de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro. Persoana care va fi selectată va lucra într-o echipă de ingineri talentați pentru gândirea și realizarea unor aplicații mobile de generație viitoare.

Printre responsabilitățile acestui post se numără: design-ul și realizarea unor aplicații avansate pentru platforma iOS, testarea aplicațiilor, detectarea și repararea problemelor, precum și îmbunătățirea performanțelor.

Candidații interesați trebuie să aibă absolvită facultatea sau masteratul în domeniul științelor calculatoarelor, ingineriei sau într-un domeniu conex. Angajatorul mai cere și dovada experienței de lucru în dezvoltarea software, dar și în dezvoltarea iOS. De asemenea, vor fi admise doar persoanele care au publicat deja una sau mai multe aplicații iOS în app store. În ceea ce privește limba de comunicare, aceasta este limba engleză pe care persoanele interesate trebuie să o vorbească fluent.

Află AICI mai multe detalii despre acest job.