Compania angajatoare are câteva cerințe obligatorii pentru candidații care doresc să ocupe aceste posturi. Astfel, aceștia trebuie să deține permisul de conducere categoria C + E, card tahograf și teste medicale și psihologice curente, trebui să aibă cunoștințe de limba engleză care să permită o conversație cu o persoană vorbitoare de limba engleză. De asemenea, își pot depune CV-urile doar candidații care au cel puțin un an experiență în transportul internațional, susținute de recomandari sau certificate de angajare. În plus, persoanele trebui să aibă abilitatea de a lucra sub presiunea timpului, diligență și responsabilitate.

Candidații nu plătesc niciun comision pentru recrutare. Șoferii vor lucra pentru companii de renume și vor primi asistență în completarea formalităților necesare pentru a lucra în Anglia. De asemenea, vor beneficia de formare profesională pentru muncă și de un salariu atractiv, cuprins între 9 și 16 lire sterline pe oră, în funcție de forma de angajare, precum și schimburile plătite la timp. Astfel, salariul lunar depășește suma de 1.500 de euro.

Vezi AICI mai multe detalii despre posturile de șofer de TIR în Anglia pentru care se fac recrutări și depune-ți CV-ul dacă ești interesat.