Se anunță divorțul anului? E șoc total printre toți cei care urmăresc mediatizatul cuplu. Mai mult chiar, vedeta spune un lucru extrem de grav: Nu am știu cine este!

Este vorba despre Brigitte Sfăt, care a fost surprinsă acum câteva zile într-un moment critic. Vedeta era agresată în plină stradă de soțul ei, Florin Pastramă.

Toate informațiile par să indice un posibil divorț între cei doi, mai ales că tensiunile dintre Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă par să fi ajuns la cote ridicate.

De altfel, vedeta a făcut declarații în acest sens, conform România TV.

„Întotdeaună în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun”, a comentat Brigitte Sfăt.

Imediat cum s-a speculat că ar urma să divorțeze de Florin Pastramă, vedeta a venit cu primele declarații.

„Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu”, a susținut Brigitte Sfăt.

„Eu am divorțat de două ori, de tatăl Sarei și de Ilie Năstase. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva, dacă aș divorța a treia oară, dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi. Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur”, a punctat acesta.

La începutul acestui an, s-a scris că după ce a suferit enorm din cauza infidelităților lui Ilie Năstase, bruneta și-ar fi găsit liniștea odată cu mariajul cu Florin Pastramă. Bruneta și-ar fi deschis chiar și o afacere. Este vorba despre un restaurant tip fast-food. În trecut, ea a participat la Ferma Vedetelor, unde afacerista a gătit, a spălat haine la mână, a tăiat lemne și a făcut curat.