Vine criza. Deși cei de la PSD susțin că România este pe creștere economică, problemele sunt imense și se anunţă concedieri la stat. Ministrul de Finanţe a început o amplă analiză în toate instituţiile publice. Până pe data de 31 iulie va fi gata această analiză şi există riscul ca mai mulţi oameni să fie daţi afară.

Eugen Teodorovici a început o amplă analiză în toate instituţiile de stat, inclusiv în ministere. După 31 iulie există riscul ca mulţi dintre angajaţii din sistemul de stat să fie daţi afară.

Tot la finalul lunii iulie va avea loc şi rectificarea bugetară, despre care însuşi Eugen Teodorovici spunea că va veni cu o serie de concedieri în sistemul de stat pentru că, spunea Teodorovici, este o măsură de bun simţ pentru că în momentul de faţă există mult prea mulţi în ministere, dar şi prea multe ministere. Eugen Teodorovici spunea că atunci când va prezenta raportul va veni cu o propunere de restructurare a Guvernului astfel încât să se reducă numărul de ministere, anunță RomâniaTV.