“În Uniunea Europeană 40% din consumul de energie este reprezentat de clădiri (birouri, spaţii comerciale şi alte clădiri nerezidenţiale), iar în România procentul este de 45%, a declarat Petre Butu”, vicepreşedinte divizia Partner Schneider Electric România şi Moldova. “Vrem să construim clădirii eficiente energetic şi sustenabil pe termen lung”, a adăugat Butu.

Clădirea Green Court este una dintre cele mai verzi din Bucureşti. “Pentru managementul inteligent al clădirii, Schneider Electric România a implementat SmartStruxure Solution, o soluţie integrată care poate aduce economii de energie de până la 30%, asigurând în acelaşi timp un mediu confortabil, sigur şi sustenabil”, a precizat Butu.

Schneider Electric este primul chriaş al clădirii Green Court Bucharest, ocupând 3.100 metri pătraţi la etajele 1 şi 2 ale clădirii. Restul clădirii este ocupat de Orange România. Proprietarul clădirii este Ioannis Papalekas. Compania a început lucrul şi la cea de a doua clădire din complex şi negociază pentru clădirea numărul 3.

Schneider Electric face angajări

Compania înregistrat, anul trecut,  venituri de 25 miliarde de euro la nivel global şi are 170.000 de angajaţi în peste 100 de ţari. În ţara noastră  şi Moldova sunt 275 de angajaţi, iar anul viitor numărul lor va creşte cu 100 de persoane. Aceştia se vor alătura centrului de relaţii cu clienţi care numără în prezent 103 angajaţi. Ei deservesc 46 de ţări în 20 de limbi străine.