Alexandru Munteanu îl va inlocui pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani și care își continuă cariera în cadrul Samsung Electronics România. El a acceptat provocarea de a dezvolta divizia B2B a organizației.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilorși de peste 10 ani în management de vânzări, Alexandru Munteanu s-a alăturat echipei Samsung la începutul acestei luni, în calitate de Head of Telecom Division.

În ultimii 6 ani, Alexandru Munteanu a ocupat funcția de Sales & Operations Senior Manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor comerciale pentru produseleși serviciile din domeniul telecom. În perioada decembrie 2007 – mai 2009, Alexandru Munteanu a fost Commercial Manager în cadrul Germanos Telecom România, ocupându-se de strategia locală a produselor și serviciilor de telecomunicații, iar anterior acestei responsabilități a ocupat poziția de Country Sales Manager în cadrul GPS&More H.C SRL. În perioada 2003-2007, el a avut funcții de conducere în departamentele de vânzări ale unor companii precumK Tech Electronics SRL (Regional Manager și GSM Division Manager) sau Goldstern International (Area Sales Manager).

Te-ar putea interesa și: