Domenia Credit IFN, compania de credite ipotecare din cadrul GE Money România, l-a numit pe directorul de vânzări, Paul Panciu, în funcţia de director general, pentru a-l înlocui pe Cristian Dragoş, care a preluat la începutul acestui an coordonarea operaţiunilor grupului.

Panciu, în vârstă de 33 de ani, a început să lucreze la GE Money în august 2007 ca manager pentru canalele de vânzări alternative, iar în luna februarie 2008 a fost promovat manager de vânzări, poziţie din care a coordonat reţeaua de sucursale, echipa de vânzări directe şi canalele de vânzări indirecte.

Anterior venirii la GE Money, Panciu a lucrat pentru Credit Europe Bank ca manager pentru canalele de vânzări alternative (2006 – 2007) şi ca manager regional de vânzări (2005-2006).

Panciu are un master în Afaceri Internaţional obţinut în Norvegia, o diplomă în Administrarea Afacerilor şi este absolvent al SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative).

„Obiectivele noastre imediate sunt de accelerare a vânzărilor de credite ipotecare şi cred că experienţa mea anterioară în vânzări va contribui la atingerea acestora. În egală măsură de importante sunt optimizarea costurilor şi păstrarea delincvenţei în limite controlabile pentru actualul context”, a declarat şeful Domenia Credit.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, deţine pe piaţa românească, din septembrie 2006, compania de leasing Motoractive IFN, societatea de credite de consum Ralfi IFN, precum şi compania Domenia Credit, pe care le-a preluat în urma unei tranzacţii în valoare totală de 140 milioane de euro. Cele trei firme activează sub brandul GE Money.

Grupul deţine în România active în valoare de circa 600 de milioane de dolari.

SURSA: Mediafax