Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Aceasta a fost înzestrată cu foarte mult talent, dar și cu o frumusețe aparte. Cântăreața a decis să facă o schimbare la nivelul feței și și-a injectat acid hialuronic în buze.

Și-a injectat acid hialuronic în buze

În ziua de astăzi, foarte multe vedete autohtone nu se sfiesc să facă schimbări majore atunci când vine vorba de corpul lor. Vlăduța Lupău a decis să facă o schimbare la nivelul feței, așa că a trecut pe la cabinetul medicului estetician, unde i s-a injectat acid hialuronic în buze. Din pozele postate pe Instagram, se vede însă că artista nu și-a modificat aspectul în mod radical.

Cum artista își ține fanii la curent cu aproape tot ceea ce i se întâmplă, le-a mărturisit urmăritorilor săi că și-a injectat acid hialuronic în buze chiar cu puțin timp înainte să aibă loc botezul fiului său, Iair.

”Când a fost ultima dată la București să fac proba la rochia de la botez am fost la doamna doctor. Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze.”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă vedeta cu alăptatul

Vlăduța Lupău nu a ezitat să vorbească despre greutățile pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă. Ea și soțul său, Adi Rus, au un băiețel născut anul acesta pe data de 6 august. Cântăreața și-a exprimat opinia și despre alăptatul în public. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, cântăreața a declarat că susține alăptatul în public deoarece consideră că un copil trebuie hrănit atunci când cere și indiferent de locul în care se află. A mai mărturisit și că îi este destul de greu atunci când are evenimente.

„Mi se pare un lucru efectiv normal și firesc! Categoric! Mai văd și eu destul de multe comentarii legate de această temă și pot spune că este un subiect destul de discutat și controversat. E ridicol să judeci o femeie care își alăptează copilul în public. Nevoia bebelușului/copilului este pe moment și nu poți să îi explici: Stai că acum suntem în public și se uită lumea, mai rabdă de foame până plecăm și ne ascundem să nu ne vadă lumea’. Doamne ferește! Cred că de aici pleacă totul în viață… să nu trăiești în modul te vede lumea/ce o să zică lumea?’. Evident, o faci discret, te acoperi cu o bluză, cu o păturică sau chiar cu o batistă, dacă nu ai altceva la tine, însă trebuie categoric să alăptezi oriunde are nevoie bebelușul.” a spus Vlăduța Lupău.