Platforma open-source Tizen oferă mai multă flexibilitate la nivelul conținutului și al interconectării dispozitivelor, permițându-le dezvoltatorilor să creezecu ușurință conținut compatibil, iar utilizatorii voravea accesla mai multe posibilități de divertisment.

Platforma Smart Hub a fost îmbunătățită, fiind afișată pe un singur ecran pentru a permite o navigare ușoară și acces rapid. Noul Smart Hub le oferă utilizatorilor acces intuitiv la conținut, ecranulafișând cele mai recenteaccesări, precum și recomandări. De asemenea, Smart Hub-ul permite un control optimizatpe orizontală și verticală pentru un plus de eficiență și precizie.

Datorită Tizen, televizorul poate fi conectat mult mai ușor cu alte dispozitive. Prin Wi-Fi Direct, conținutul este partajat ușor de pe un dispozitiv mobil pe televizorși invers, printr-un singur click. Prin aplicația Bluetooth Low Energy (BLE), software-ul de pe Samsung Smart TV caută automat dispozitivele Samsung din apropierea sa și se conectează la ele. Această funcție le permite utilizatorilor să se bucure de divertisment pe mai multe dispozitive compatibile. În plus, utilizatorii pot vizualiza conținutul transmis în direct sau alt conținut de pe televizorul lor pe dispozitivele mobile, atunci când acestea sunt conectate la aceeași rețea, chiar și dacă televizoarele sunt stinse.

Divertisment integrat

Felul în care societatea consumă divertismentul a evoluat și include acum mai multe dispozitive, precumși conținut nelimitat, din variate surse.Ținând cont de acest lucru, noua platforma Samsung a fost dezvoltată pentru a livra o experiență integrată de divertisment. Parteneriatele pentru conținut sunt următoarele:

•    Samsung Sports Live le permite utilizatorilor să vizioneze în timp real meciuri și să acceseze în același timp, pe același ecran, informații și statistici despre jucători și echipe. Samsung a încheiat parteneriate cu marile companii de jocuri pentru un catalog variat de jocuri sportive.
•    Serviciul de cloud-streaming PlayStation Now,disponibil în partea de nord a continentului american, le permite utilizatorilor să se bucure de experiența PlayStation pe noile televizoare Samsung Smart, fără a avea nevoie de o consolă PlayStation. Cu PlayStation Now pe televizoarele Samsung Smart, utilizatorii se pot juca sute de jocuri PlayStation®3 conectându-și controlerele DUALSHOCK 4 la televizor.
•    Jocul Just Dance Now este disponibil la nivel global pe toate televizoarele Samsung Smart, printr-un parteneriat cu Ubisoft. Utilizatorii se vor putea juca și vor putea dansa în fața televizoarelor, folosind telecomanda Smart și dispozitivele mobile. Jocul poate fi jucat de mai mulți utilizatori, pentru o experiență completă în familie sau între prieteni.
•    Bingo HOME: Race to Earth este un joc inspirat din noul film Home, produs de cei de laDreamworks Animation, ce poate fi jucat pe televizoare și alte dispozitive smart din casă. Tehnologia folosită este un nou ecosistem inovator dezvoltat de Samsung și Yahoo pentru interacțiunea cu mai multe ecrane în aceeași încăpere.
•    Aplicația Milk Video, dezvoltată de Samsung, le oferă utilizatorilor acces la cele mai populare și interesante videoclipuri, aceștia bucurându-se de conținut premium oferit de peste 50 de parteneri Samsung. Pentru a ajuta utilizatorii să descopere și mai mult conținut distractiv, funcția On a televizoarelor Samsung le oferă acestora recomandări în funcție de conținutul consumat anterior.

Te-ar putea interesa și: