Mulți dintre cei care au urmărit cazul monstrului de la Caracal au rămas înmărmuriți când au văzut ce mizerie de nedescris era în curtea lui Dincă. Și mai mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu animalele din ograda lui Gheorghe Dincă.

Potrivit ultimelor informații furnizate de presă, acestea au fost preluate de către președinta asociației pentru protecția animalelor, Daniela Popovici. Ea a povestit, la România TV, în ce condiții deplorabile stăteau animalele.

”Animalele erau în curte, lângă gardul vecinului, în niște spații foarte înguste, foarte murdare, fără apă, fără hrană”, a povestit Popovici.

Potrivit acesta, erau și nutri, 14 la număr, pe care le mâncau.

„Am întrebat-o pe soția lui: de ce le aveți în condițiile astea? A răspuns că friptura de nutrii e foarte bună, foarte gustoasă. Era o mizerie, ce era acolo, dar mă gândesc că și pentru faptul că nu a mai fost nimeni acolo. Apa în curte este oprită. Nu e apă acolo. Mai aveau păsări acolo, câteva găini. Au și porumbei, dar sunt liberi. Ei zboară și revin la curte unde au un butoi plin cu porumb”, a precizat Daniela Popovici la România TV.