Înainte să apară în presă, scandalul demisiilor de la Adevărul Holding a fost acoperit de principalele bloguri de media de la noi, respectiv Reporter Virtual, deţinut de Tiberiu Lovin, şi Pagina de Media, aflat în posesia lui Petrişor Obae.  

Scandalul în care au fost implicaţi fostul manager general de la Adevărul, Răzvan Corneţeanu, dar şi omul de afaceri Dinu Patriciu şi Peter Imre, actualul manager de la trustul de presă amintit, a fost o adevărată mană cerească pentru blogurile de media, care au relatat pe larg evenimentele din cadrul trustului.

Astfel, conform datelor furnizate de trafic.ro, unde sunt contorizate cele două bloguri, numărul de utilizatori unici a explodat în cursul zilei de ieri faţă de media zilnică obişnuită.

Cea mai mare creştere a fost înregistrată de paginademedia.ro, care a avut ieri 8.299 de vizitatori unici, spre deosebire de o medie de sub 3.000 de unici pe zi. Creşterea numărului de unici faţă de ziua anterioară, conform trafic.ro, a fost pentru paginademedia.ro de 219%.

Reporter Virtual a avut ieri 7.844 de unici, faţă de o medie zilnică obişnuită de aproximativ 4.000 de clienţi unici. Creşterea faţă de ziua precedentă, conform trafic.ro a fost de mai mult de 101%.

Numărul de afişări înregistrate de blogul lui Lovin a fost de 52.800, spre deosebire de site-ul lui Obae, care a avut 36.135 de afişări, în ciuda numărului de clienţi unici net superior.

De asemenea, numărul de vizite a cunoscut o creştere importantă pentru cele două site-uri: de la o medie de 6.500 la 13. 391 pentru blogul lui Lovin (121%) şi de la o medie de 4.000 la 12.819 pentru paginademedia.ro (261%).