Diana Şoşoacă a avut un schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea și a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii de la Antena 3 i-a atras atenția că îi taie microfonul. El s-a supărat pe modul în care senatoarea AUR îi întrerupea pe cei prezenți la dezbatere. În platou se mai aflau Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică.

Scandalul de la Antena 3 a pornit după ce Diana Şoşoacă i-a adresat o serie de întrebări jurnalistului EVZ, Mirel Curea, pe tema vaccinării anti-COVID. Ea a vrut să știe cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinare. Mirel Curea i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. “Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a spus Mirel Curea.

Șoșoacă i-a luat la rost pe invitați

Șoșoacă a continuat însă să îl ia la rost pe Mirel Curea.

“Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă. Mirel Curea a replicat că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani.

Diana Șoșoacă: “Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”

Mirel Curea: “Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”

Nemulțumită, Diana Şoşoacă s-a întors cu spatele către el şi i-a luat la întrebări pe medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler. Ea a vrut să știe dacă mai există gripă. Imediat a intervenit Mihai Gâdea, iar situația a degenerat.

Dialogul Mihai Gâdea – Diana Şoşoacă

Mihai Gâdea: Dna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Imediat a intervenit o pauză publicitară. Când a reînceput emisiunea, Diana Şoşoacă nu mai era prezentă în platou. Mihai Gâdea a spus că aceasta a plecat.

Vedeţi întreaga scenă în clipul de mai jos.