Jurnalistul Mihai Gâdea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la distincția pe care a primit-o din partea Preafericitului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, ÎPS Daniel. Acesta s-a arătat recunoscător și emoționat cu privire la această distincție, spunând că nu-și găsește ușor cuvintele pentru a-i mulțumi Preafericitului Daniel.

În cadrul aceluiași mesaj, Mihai Gâdea a subliniat că nu și-a dorit niciodată diplome și medalii, doar că, ajutat de Dumnezeu, are diplome și din țară, cât și din străinătate. În plus, acesta spune că niciun premiu nu l-a bucurat și onorat atât de mult ca cel primit de la Preafericitului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, ÎPS Daniel.

Mesajul lui Mihai Gâdea

”Diploma și medalia “Anul omagial 2020” mi-au fost conferite de Preafericitul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Vestea distincției oferite de Preafericirea Voastră m-a bucurat nespus. Emoționat și recunoscător, nu-mi găsesc cu ușurință cuvintele potrivite pentru a vă mulțumi.

Nu am avut niciodată dorința de a acumula diplome și medalii. Dumnezeu cel Bun cu mine mi le-a adus și în țară și în afara ei, dar niciun premiu nu m-a bucurat, onorat și împlinit sufletește atât de mult precum titlul și medalia oferite de Preafericirea Voastră.”, scrie jurnalistul Mihai Gâdea.

Internauții care-l urmăresc pe jurnalist pe site-ul de socializare anterior menționat l-au felicitat pe acesta pentru distincția primită.

”Felicitări, Domnule Mihai Gadea!
Le meritati din plin pentru ca nici o televiziune ,în afară de Trinitas, nu a prezentat si popularizat ca Dvs. faptele deosebite ale unor preoți sau viața unor pustnici ortodocși deveniți sfinți!”, scrie o doamnă care îl urmărește pe jurnalist.

”Felicitări, Mihai! Pentru dăruirea și abnegația cu care lupți pentru noi toți, meriți toate medaliile din lume. ”, este alt mesaj lăsat de o altă doamnă.