Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminată ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale fiind înregistrate 197 voturi ”pentru”, niciun vot ”împotrivă” şi 70 abţineri.

Discuțiile din Parlament au fost tensionate. Opozitia a criticat actuala majoritate că nu a vrut să adopte o lege care să garanteze în mod real dreptul la pensie și nici nu au fost abrogate pensiile speciale. Victor Ponta, la rândul său a reacționat în privința contrelor din Parlament.

„Am votat PENTRU Legea Pensiilor după ce Ministrul Finanțelor și Ministrul Muncii au dat asigurări oficiale că există banii necesari pentru aplicarea acesteia – în caz contrar le-am atras atenția că răspund penal (închisoare pana la 12 ani) în baza Art. 8 din Legea 115/1999! Dacă au mințit vor merge alături de Dragnea!

Băsescu a spus în 2009 că sunt bani de pensii (ca Olguta acum – minciunile si isteriile Olgutei le-am ignorat – trebuie sa intelegem supararea celor care acum sunt “NIMIC” – citat din idolul ei)! Sper că de data aceasta să nu fie nevoie să vină încă un Guvern “Ponta” să dea inapoi pensiile tăiate!

Tot azi am votat pentru RESPINGEREA proiectului senatorlui Brăiloiu care modifica regimul pensiilor militare – ProRomania susține aplicarea exactă și integrală a Legii 223/2015!”, a răbufnit Ponta pe Facebook.