În urma acestei victorii, cântărețul Mario Fresh, aflat în echipa ”Faimoșilor”, i-a atacat pe concurenții al căror lider este Giani Kiriță.

Reușita “Războinicilor” coincide cu venirea ca antrenor a lui Giani Kiriță, iar Mario Fresh a reacționat făcând câteva mărturisiri care nu le-a picat bine unora dintre adversarii lui, inclusiv, fostului fotbalist.

“Felicitări, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Dacă nu erai tu! Giani, ai reușit să îi redresezi, erau pe un drum greșit!”, a spus Mario Fresh către Giani Kiriță, unul dintre antrenorii de la “Exatlon România”, sezonul 3.

Deși “Faimosul” i-a și felicitat pe concurenții antrenați de Giani Kiriță, acesta a avut o reacție tranșantă.

“Mă bucur că am pornit cu dreptul. Am găsit o echipă care muncește și vrea să meargă cât mai departe. Nu suport aroganța celor care nu au realizat nimic în viață și vin aici doar ca să se plimbe!”, a spus Giani Kiriță atunci când a fost rugat de Cosmin Cernat să comenteze jocul pentru hotel.

Pe de altă parte, Mario Fresh a încercat folosindu-se de acea glumiță la adresa adversarilor să își acopere greșeala făcută atunci când au fost anunțați cei doi antrenori. Tânărul artist l-a recunoscut pe Giani Kiriță și a crezut că el le va fi antrenor. “A fost ideea mea să mergem să-l îmbrățișam”, a explicat Faimosul Mario Fresh la testimoniale, scrie Cancan.ro.