Exatlonul de luni a rezervat o surpriză foarte plăcută concurenților. Câștigătorii au mers la o petrecere pe cinste, unde s-au distrat de minune. Au dansat, au mâncat, au băut și au reușit să-și încarce bateriile pentru o nouă bătălie.

Faimoșii au început bine concursul, chiar era 3-0 la un moment dat. Războinicii au recuperat, iar punctul victoriei l-a adus Iulia Aradi. Seara de marți va fi una mult mai importantă, însă. Este cea în care se decide din ce echipă urmează să plece un concurent. La ultimul duel de acest tip, echipa roșie a pierdut unul dintre cei mai iubiți concurenți, Mario Fresh.

Cântărețul de doar 19 ani a câștigat multă popularitate la Exatlon și la plecare a promos noi piese cu care să facă furori. Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. De altfel toate victoriile pe care le-a reușit i le-a dedicat. Întors acasă, acesta a spus că este mândru de cum s-a comportat în competiție, dar că și-ar fi dorit să rămână mai mult în Republica Dominicană.

Ziua de marți va fi una în care vom afla dacă va mai pleca un Războinic sau un Faimos. Interesant este că până acum Irina Postolea nu a fost înlocuită de o concurentă nouă, așa că ziua de marți s-ar putea să anunțe încă o prezență nouă în echipa albastră.

Vezi și E scandal monstru în PNL! Rareș Bogdan s-a luat la ceartă cu liderii liberali. Motivul este halucinant (SURSE)