Despărțirea momentului la Kanal D! Și-au spus adio, dar rămân prieteni! Este surpriză mare în televiziune după ce un cuplu renumit și-a spus adio. Relația dintre cei doi a ajuns acum să fie una de prietenie.

Despărțirea care a șocat îl are în centrul atenției pe Yamato Zaharia, fostul concurent al show-ului „Exatlon” de la Kanal D. El și iubita sa, Miruna au luat hotărârea de a merge fiecare pe drumul său. Cei doi trăiau de peste un an de zile o minuntă poveste de dragoste.

Yamato Zaharia este luptătorul de kempo care a făcut parte din echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2. Despărțirea dintre cei doi este cu atât mai șocantă cu cât Miruna și Zaharia deciseseră în urmă cu ceva vreme au hotărât să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Potrivit detaliilor oferite de vedeta Kanal D, separarea a fost una de comun acord.

Yamato Zaharia a dezvăluit că avea o viziune diferită față de cea a partenerei sale în aceea ce privește planurile de viitor. Acesta a fost și unul dintre motivele care a stat la baza deciziei de separare.

„Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai coincideau”, a spus fostul concurent de la Kanal D pentru wowbiz.ro. El a susținut că la mijloc nu a fost nicio ceartă sau altceva mai grav, ci pur și simplu nu au mai fost apropiați în ultima perioadă. Yamato Zaharia a mai spus că între ei a rămas o prietenie foarte frumoasă, legându-i probabil multe amintiri.

„Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel.

Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural. Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa”, a mai precizat Yamato Zaharia.

Acesta a lăsat de înțeles că nu este exclusă o împăcare în viitor.