Lovitură uriașă pe piața media. O vedetă de la Exatlon alege TVR, în detrimentul celor de la Kanal D. Este vorba de fostul concurent de la “Exatlon”, Cătălin Cazacu, care va prezenta o emisiune de divertisment la televiziunea publică.

Potrivit jurnaliștilor de la Kanal D, unul dintre cei mai de succes prezentatori de la Kanal D a fost ”racolat” de TVR. „Din câte se pare, de câteva luni bune, fostul ”vultur de noapte” nu ar mai fi primit niciun proiect, la fel ca și colegul și prietenul său Victor Slav. Așa se face că prezentatorul a fost nevoit să se reorienteze către un alt post TV”, a arătat sursa citată. În cele din urmă, el a reușit, după lungi negocieri, să primească de la TVR o emisiune de divertisment.

Victor Slav și Cătălin Cazacu s-au lansat într-o afacere frumoasă pentru stilul monden și au demarat un proiect de divertisment! Ei asigură atmosfera la petreceri, dar și la nunți. Numai că pandemia, care a sistat aproape toate evenimentele, i-a lovit din plin pe Victor Slav și pe Cătălin Cazacu.

În plus, un scandal avea să izbcnească în jurul lui Cătălin Cazacu, a cărui imagine ar fi fost folosită, fără acordul lui, într-o campanie de promovare a unor proceduri medicale de mărire a penisului, inițiată de o renumită clinică din București, care pare să fie condusă de Valentin Burada, afaceristul din Buzău cunoscut drept ”doctorașul” Biancăi Drăgușanu. Imediat, fosta vedeta de la Kanal D a demarat o acțiune în instanță.  Obiectul procesului: drept de autor și drepturi conexe pretenții. Timp de aproximativ un an, Cătălin Cazacu și-a căutat dreptatea în justiție. În cele din urmă, judecătorii au decis în favoarea fostului prezentator de la Kanal D. Conform deciziei instanței, Cătălin Cazacu trebuie să fie despăgubit de clinica din București, frecventată de vedete, care s-ar fi folosit de imaginea lui.

Cătălin Cazacu (stânga) şi Victor Slav (dreapta)