Noul an nu a început deloc bine pentru Victor Slav care a fost „tras pe dreapta” de șefii de la Kanal D. Se pare că emisiunile la care acesta participa nu și-au găsit loc în grila de programe din noul an, scrie cancan.ro.

Victor Slav s-a reorientat profesional însă după ce a rămas fără emisiuni. Împreună cu Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”. Astfel, cei doi vor fi prezenți la nunți și se vor ocupa de partea de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Nu cu mult timp în urmă, Cătălin Cazacu a fost chiar surprins în timp ce „practica”, cu mândrie, noul „job” de barman. Totul s-a petrecut într-un cunoscut local din Capitală unde Cătălin Cazacu s-a pus serios pe treabă.

Victor Slav s-a născut în 1980 și este cunoscut după ce a fost amfitrion al emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit”, difuzată pe Pro TV, co-prezentator al emisiunii „Dansează printre stele” la postul Pro TV și prezentator de vreme la Știrile Pro TV. Acesta și-a făcut debutul la finele anului 2001 cu show-ul „Vara ispitelor” , unde alături de prietenul său din copilărie, modelul Bogdan Vlădău, încercau să despartă femeile în pragul căsătoriei.