Jocul pentru vila Exaton se dovedește a fi un adevărat dezatru pentru echipa albastră. Pentru prima dată în istoria competiției și a Kanal D, vila este câștigată permanent de aceiași concurenți. Practic Faimoșii nu au părăsit niciodată vila și au beneficiat de condiții mult mai bune decât adversarii lor. În primul rând hrana i-a ajutat constat să se repună pe picioare.

Războinicii au stat doar la baracă, au primit mâncare insuficientă și au pierdut foarte des, ceea ce este oarecum firesc. Concurenții au slăbit vizibil și arată ca și cum ar veni în concurs după o suferință îndelungată. Este nedrept ca sportivii să concureze pornind cu acest minus, pentru că în mod cert resursele lor de energie se epuizează mult mai ușor.

Așadar cel de-al 11-lea joc, care a avut ma miză vila, s-a terminat, ca de obicei cu victoria Faimoșilor. Meciul a fost unul foarte strâns până la 6-6. Apoi s-a dezlănțuit idaul pentru Războinici, care au pierdut toate meciurile. Chiar dacă echipa albastră a încercat să găsească elementele pozitive din această înfrângere, toți păreau vizibil afectați.