Războinica Nicoleta Lunca s-a simțit rău și nu a putut concura în meciul pentru eliminare de la Exatlon. Colega sa Iulia Aradi a dus greul și a reușit 3 victorii în 4 meciuri. Și colegul său Mihai Berar s-a comportat exemplar și într-un final echipa albastră s-a impus cu 10 la 8.

Astfel s-a ajuns la situația în care un Faimos a fost obligat să părăsească competiția. Mario Fresh a fost concurentul cu cel mai slab procentaj, iar Andrei Boțoacă (Giubi) a fost ales de colegii lui pentru duel. El a fost cel care a și câștigat, astfel că Mario va fi obligat să părăsească Republica Dominicană.

Mario Fresh a fost foarte apreciat de colegii săi. El a progresat foarte mult în competiție reușind puncte senzaționale. Iubitul fiicei Andreei Esca se va întoarce acasă, însă cu siguranță va fi întâmpinat cu multă bucurie de apropiați. În capul meu acum sunt un milion de gânduri care acum zboară și nu prea pot să le așez, a concluzionat cântărețul care a mărturisit că este sigur că va plânge mult.

Faimosul a spus și că anul acesta are de gând să scoată mai multe piese foarte tari: “Pregătiți-vă de bombardament”, a fost declarația de final a lui Mario Fresh.