În meciul pentru hotel, Andrei Boțoacă, poreclit Giubi, și-a pierdut cumpătul după ce a pierdut în fața Războinicilor. Faimosul era vizibil afectat de duelul pe care l-a avut cu Mario Fresh la ultima eliminare. El nu s-a așteptat să ajungă în acea poziție, mai ales că nu era în cea mai bună formă din punct de vedere al sănătății.

Deși a rămas la Exatlon după eliminare, Giubi a clacat și și-a revărsat toate frustrările în meciul pentru hotel. Echipa albastră a câștigat cu 10-6 . Pentru că Andrei Boțoacă a făcut un gest nesportiv, producătorii emisiunii au hotărât să-l descalifice pentru meciul respectiv. Mai mult decât atât, el nu va avea dreptul nici la următorul premiu câștigat de Faimoși. Este pentru prima dată la Exatlon când se întâmplă așa ceva.

Pentru că au câștigat, Războinicii au beneficiat și de o surpriză foarte plăcută. Au primit scrisori de acasă de care s-au bucurat foarte mult. Aceștia se află în Republica Dominicană de mai bine de două luni și nu au reușit să părăsească baraca. Din acest motiv și hrana pe care au primit-o a fost mai puțină.

Este, însă discutabilă decizia organizatorilor în acest sens. Este greu ca un sportiv să facă față altuia, fără să beneficieze de același număr de calorii. Războinicii au slăbit vizibil, în timp ce unii dintre Faimoși chiar au luat în greutate. În acest context este greu ca echipa albastră să poată câștiga, așa că victoriile lor sunt cu atât mai lăudabile.