Nebunie totală în PNL. Chiar dacă au câștigat alegerile, liberalii au început și scandalul. Ludovic Orban nu e de accord ca Rareș Bogdan să preia șefia organizației din București. Mai mult, Orban a propus-o pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş, pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. Rareș Bogdan era cel care își dorea funcția și avea susținerea a sute de membri.

Şedinţa conducerii PNL este în desfăşurare, urmând să se stabilească şi cei şase lideri pentru sectoarele Capitalei. Decizia lui Orban vine în contextul în care 600 de membri ai organizaţiei PNL Bucureşti au cerut instalarea lui Rareş Bogdan în fruntea filialei.

Sute de membri ai PNL Bucureşti au semnat o scrisoare în care îi cer lui Rareş Bogdan, recent ales europarlamentar, să accepte preluarea şefiei PNL Bucureşti, o funcţie pe care, potrivit unor surse politice, cel mai probabil nu o va primi. Motivul: Ludovic Orban e nemulţumit de pretenţiile prea mari ale fostului moderator de televiziune, anunță adevarul.ro.