Scandalul momentului în politica din România! Ludovic Orban pare extrem de supărat pe un liberal pe care l-a ajutat în trecut.

Ludovic Orban nu poate uita trădarea lui Ciprian Ciucu: Mi-a întors spatele

Este vorba despre Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Capitală. Fostul preşedinte PNL are numai cuvinte grele la adresa edilului, despre care spune că stă prost cu caracterul.

Mai mult, legat de unele declaraţii recente ale primarului la adresa unui post de televiziune, Orban a fost deosebit de dur: “Un măgar, fără 7 ani de acasă”.

“Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat”

“L-am acceptat să fie președinte interimar la Sectorul 6 și candidat la Primărie. După asta, domnul Ciucu, care stă mai prost cu caracterul, mi-a întors spatele. L-am susținut pentru primărie.

Ne-am înțeles că îl sprijin la președinția organizației București, am semnat un protocol, iar apoi și-a anunțat candidatura la președinția organizației București în prezența lui Florin Cîțu și a spus că îl susține pe Cîțu.

Ceea ce a făcut în raport cu Realitatea este de neacceptat, să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă. Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat, iar gestiunea de la primărie nu îl arată că este un mare manager”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, invitat la Realitatea PLUS.

De unde a plecat conflictul dintre Ciprian Ciucu şi postul Realitatea PLUS?

Scandalul la care face referire Ludovic Orban, dintre Ciprian Ciucu şi postul de televiziune, a avut loc în urmă cu câteva zile.

Jurnaliştii au vrut să afle mai multe detalii despre cum a ajuns mama sa în funcții publice pentru că e membră de partid.

Primarul Sectorului 6 s-a enervat şi i-a transmis, în direct, jurnalistei Anca Alexandrescu că “se va ocupa” el de postul TV. “Ar trebui oamenii să vadă în ce hal a ajuns presa, vă dați jurnaliști. Nu mi-e rușine”, a mai reacţionat edilul la întrebările despre familia sa.