Aflat la o dezbatere electorală cu românii din Marea Britanie, Rareș Bogdan a luat foc după ce, din sală, un participant la eveniment i-a atras atenția că în Bacău, consilierii liberali simulează mai degrabă campania electorală.

Fostul realizator TV a declarat că după alegeri va cere excluderea membrilor PNL care au făcut antijoc în campanie, chiar dacă printre aceștia se află și lideri ai partidului.

„Vă asigur că cei care nu vor face campanie și vor face pluta pe spate, vor avea de suferit direct, chiar și lideri. Dacă eu alerg de la 7 dimineața la 1 (noaptea, n.red.) și nu am stat de 7 săptămâni de când am intrat în partid și indiferent de rezultat dacă avem 35% și 25%, vă spun direct, cei care fac asta și își închipuie că pot să scape nepedepsiți, eu voi cere direct excluderi și dizolvarea organizațiilor. Milităria trebuie dată jos din pod. Un partid se poate conduce doar cu reguli. Dacă sunt d-ăștia care stau și țin afișele electorale sub pat, să le vadă pisicile, vă asigurăm că aflăm lucrurile, uite, cum ne spuneți dvoastră de Bacău”, a declarat Rareș Bogdan.