Amintim faptul că Anamaria Prodan are trei copii: două fete, Sarah și Rebeca, făcute cu primul ei soț (Tiberiu Dumitrescu) și un băiat mai mic, alintat „Bebeto”, făcut cu cel de-al doilea soț al ei (Laurențiu Reghecampf).

Întrucât fetele ei mereu au ascultat-o și au făcut-o mândră, vedeta le-a răsplătit cu haine de firmă, vacanțe în locuri exotice, bijuterii scumpe și mașini de lux.

De exemplu, Sarah postează des pe rețelele sociale fotografii superbe cu mașinile de lux pe care le conduce. Într-o zi, aceasta le-a mărturisit sincer urmăritorilor ei de pe Instagram ce bolizi posedă.

„Sora mea avea un G Klasse. Mai conduc un Ferrari. Avem un Mercedes Maybach și Range-ul meu. Mai aveam și un Rolls, care este acum la Laurențiu, îl mai conduceam și pe ăla din când în când. Cam atât”, a spus Sarah pe contul ei de Instagram.

Dacă fetele ei se laudă cu mașinile de lux, Anamaria Prodan se mândrește cu garderoba ei impresionantă, plină de haine de firmă, accesorii unice și bijuterii scumpe.

Recent, vedeta a făcut o nouă aroganță de 100.000 de euro.

Anamaria Prodan, o nouă aroganță în plin divorț. Cât a plătit impresara pentru o geantă de firmă?

Anamaria Prodan este foarte atentă la articolele vestimentare pe care le poartă, drept urmare, atunci când își dorește ceva obține rapid.

De această dată, impresara a optat pentru o geantă Hermes Birkin, în valoare de nu mai puțin de 100.000 de euro, scrie click.ro. Totodată, nici îmbrăcămintea acesteia nu a fost mai prejos, în condițiile în care soția lui Laurențiu Reghecampf are grijă să arate ireproșabil.

Conform paginii oficiale a site-ului Herms Birkin, prețurile pentru o singură geantă din această gamă pornesc de la mii de dolari americani și pot ajunge și la cifre cu câte cinci zerouri.

Dacă unele persoane și-ar putea achiziționa un apartament din această sumă, Anamaria Prodan a preferat să îi folosească doar pentru un simplu accesoriu.

Anamaria Prodan, ținută de sute de mii de euro

De menționat este faptul că nu este prima oară când impresara cheltuie sume fără precedent pentru haine extravagante și accesorii.

Și în 2020, înainte de divorțul de Laurențiu Reghecampf, aceasta a fost surprinsă la o emisiune cu articole vestimentare și accesorii care însumau aproape un milion de euro.

La acel moment, Anamaria Prodan a optat pentru o haină de blană din vulpe polară, dar și un set de brățări Cartier de peste 400.000 de euro.