Nimic nu este mai spectaculos, mai provocator ca a avea o încăpere pe care să o decorezi. Imaginația, gândurile, sentimentele, intuiția, structura, culorile gândurilor încep să funcționeze, să te motiveze, să te definească. În același fel poți să începi să te exprimi în diferite contexte, să începi să te gândești cine ești cu adevărat în inimă, cum să-ți arate ziua, cum să arăți tu ca om, în suflet.

La fel cum creativitatea din procesul de amenajare a locuinței se manifestă natural la unele persoane, tot așa flexibilitatea cu care te raportezi la diferite medii sau la diferite situații din punct de vedere emoțional, uman, vine ca un dar. Asta înseamnă că persoanele cărora le vine mai ușor, participă activ la decorarea vieții lor.

Felul în care trăim reprezintă o declarație la nivel social, chiar dacă este conștientizaă sau nu. Putem intra într-o încăpere îmbrăcați elegant, simplu sau excentric. Modul în care suntem percepuți nu este doar diferit, depinde de felul în care dorim să proiectăm imaginea noastră în exterior. În același fel modul în care vorbim cu oamenii, intrăm în interacțiune cu ei, schimbă energia mai profund decât orice altceva. Tonul vocii determină o interacțiune identică cu muzica, influențând starea emoțională.

La fel cum noi creem conștient un mediu în casa în care trăim, noi putem alege conștient să ne decorăm viețile cu energia dorită.

Important este să fim conștienți astfel încât norma acestei exprimări să aducă un plus de valoare frumuseții lumii, făcând auzită, simțită, creația într-un mod trainic, frumos, responsabil și plin de iubire.

Decorează-ți viața la fel cum îți decorezi casa, sentimentul de “bine ai venit” să-l ai mereu prezent în inimă.

Genoveva Hossu, ALCHEMICAL DESIGNER
CERTIFICAT ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ A CASEI ȘI A LOCUITORILOR EI.

Urmărește proiectele REWIRE pe pagina de facebook sau website: https://www.facebook.com/rewire.id, https://rewireid.com/