Însă, cele mai mari salarii pot fi obținute la joburile din afara țării. Un sudor calificat și cu doi-trei ani de experiență în muncă poate avea un salariu de peste 2.000 de euro în statele europene.

În această perioadă, site-ul de recrutare eJobs.ro propune peste 70 de oferte de angajare pentru sudori doar în străinătate.

O companie din Olanda dorește să angajeze un sudor vorbitor de limbă engleză cu o experiență de cel puțin trei ani în domeniu și care să fie capabil să lucreze independent, după un desen tehnic.

Angajatorul oferă în schimb un salariu de peste 1.500 de euro pe lună, cazare, asigurare medicală, contract de muncă legal pentru o perioadă de două, patru sau șase luni, coordonator vorbitor de limbă română pentru orice problemă pe durata șederii în Olanda. Contractul de muncă este pentru norma întreagă de 38 de ore pe săptămână, însă există și posibilitatea de a efectua ore suplimentare, care sunt plătite corespunzător.

Poți afla AICI mai multe detalii despre jobul de sudor în Olanda și îți poți depune CV-ul dacă ești interesat.

 

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/sudor–olanda–cu-limba-engleza/757437?utm_source=EEC&utm_medium=cpc

 

Alte cinci posturi pentru sudorii români sunt scoase la concurs de către o companie din Germania. Candidatul ideal are o formare profesională ca sudor sau experiență în domeniu, este motivat și de încredere, este o persoană flexibilă și este stăpân pe desen. O condiție pentru angajare este ca persoanele să dețină carnet de conducere și mașină personală. De asemenea, acestea trebuie să știe să vorbească și să scrie în limba germană.

Jobul constă în sudura diverselor ansambluri, sudura pe mai multe straturi cu structura stratului (foi de 50 cu cusături A20), sudor țevi WIG, sudura țevilor. Angajatorul oferă o remunerație de 12-13 euro pe ora de lucru, însemnând circa 2.400 de euro pe lună, precum și locuință mobilată.

Vezi AICI mai multe informații despre joburile de sudori în Germania plătite cu 2.400 euro pe lună și aplică acum.

 

O altă companie din Germania, Manheim, a scos la concurs trei posturi de sudori 121 + 135,136 vorbitor de limbă germană. Salariul este de 475 de euro net pe săptămână. Se lucrează în medie 40 de ore pe săptămână. Angajatorul acoperă asigurările medicale, sociale, costurile cu cazarea și ore suplimentare plătite. Costul transportului este suportat de candidat.

Condiții de recrutare: certificat de Sudor, experiență de minim cinci ani, certificat de sudor 121 valabil pentru sudura sub pulbere pentru materialele din grupa 1 de oțel negru. De asemenea, candidații trebuie să dețin un autoturism propriu și unelte de lucru.

Află AICI mai multe detalii despre aceste joburi de sudori în Germania și depune-ți CV-ul acum.

 

O firmă din Belgia caută să angajeze zece sudori din România, cărora le oferă un salariu brut de 2.225 euro pe lună. Relocarea în Belgia este plătită, la fel și asigurarea, precum și cazarea, transportul către locul de muncă și transportul în țară pentru concedii. Angajatorul este o companie din domeniul instalațiilor sanitare și electrice.

Candidații trebuie să aibă o experiență de minimum cinci ani ca sudor în instalații și să cunoască limba engleză sau franceză la nivel conversațional. Vor fi avantajați candidații care dețin permisul de conducere categoria B.

Vezi AICI mai multe detalii despre joburile de sudori în Belgia și depune-ți CV-ul.