Andreea Esca este cea mai veche angajată a trustului care a schimbat istoria televiziunii din România. Prezentatoarea celor mai următite știri de la noi din țară lucrează la Pro încă din 1995, când Adrian Sârbu lansa televiziunea. Cu toate că Esca nu a dezvăluit niciodată cât câștigă, se pare că se apropie de suma de 50.000 de euro pe lună.

În ceea ce îl privește pe Busu, cel care prezintă vremea la Pro TV, acesta ar câștiga peste 3000 de euro pe lună, iar celebra Neti Sandu, prezentatoare rubiricii horoscop, ar încasa circa 1.000 de euro pe lună.

„Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro. Si neavand proiecte, mi se platea pe cartea de munca ce ramanea, un salariu minimal acolo, nu conta”, spunea Florin Busuioc.

Busu, la un mas de moarte

Prezentatorul de la meteo a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol, în Craiova. Medicii l-au resuscitat, dar starea lui s-a agravat. Ulterior, Busu a mai suferit alte două.

“Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm. La 17 ani. Şi nu m-am oprit niciodată. Erau trei pachete pe zi. Asta în perioadele când nu aveam de scris! Când aveam de scris pentru Pro, cum ar fi Imnul Pro-ului sau alte proiecte, fumam cinci pachete. Îngrozitor de mult”, a spus Busu.

“Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze şi să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aş fi luat în seamă”, a declarat Florin Busuioc în urmă cu o lună în cadrul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.