Salarii de peste 3000 de euro pe lună chiar și fără diplomă de BAC. Mulți români au șansa de a câștiga sume importante de bani. Sunt locuiri de muncă aflate la mare căutare.

Joburile care pot aduce sume de bani consistente pe lună nu necesită nici măcar studii superioare. dacă sunt români care nu au diploma de Bacalaureat, aceștia pot avea noroc de un salariu mai mult decât decent. Asta pentru că sumele pe care le poți câștiga pot ajunge chiar și la 3000 de euro.

Salarii de 15.000 de lei ca șofer de TIR

Unul dintre locurile de muncă este cel de șofer de TIR. Un român care se orientează aici, poate avea un salariul de 15.000 de lei. Un alt job care îți poate aduce bani mulți este cel de însoțitor de bord. De altfel, și un agent imobiliar sau chiar mecanic auto poate încasa un salariu de peste 1.000 de euro.

Un loc de muncă din ce în ce mai bine plătit este cel de tractorist. Potrivit datelor obținute de la fermieri și asociații agricole, salariul net oferit unui tractorist este între 4.000 de lei și 14.000 de lei. Acesta este oferit în funcție de muncile agricole depuse, dar și zona în care lucrează.

sofer de tir
SURSA FOTO: Dreamstime

Locuri de muncă bine plătite pentru români

O persoană care lucrează pe ambulanța poate câștiga la fel de mult. El primește un salariu lunar chiar și 4.000 de lei. Nu este nevoie să aibă diplomă de bacalaureat. Pentru cei care găsesc un loc de muncă într-un casino, salariul de plecare va fi în jurul sumei de 2500-3000 de lei. La acesta se adaugă numeroase bonusuri.

Pentru femei, există locuri de muncă atractive. Chiar și fără diploma de Bac. Un job de make-up artist sau hair stylist poate înseamnă 1000 de euro pe lună.

Anunțul făcut de o companie din Danemarca

Există și varianta unui salariu de peste 4.000 de euro pe lună pentru români. O companie din Danemarca a postat un anunț pe site-ul ANOFM. Potrivit anunțului, compania angajează instalatori, cu salarii de peste 4000 de euro pe lună. Firma Nr. Nebel Entreprenørforretning, situata în Tarmvej, regiunea Jutland vrea să angajeze 4 instalatori/ montatori de țevi și conducte.

”Pentru a aduce la îndeplinire lucrări diferite de canalizare în Vestul Jutlandei avem nevoie de personal calificat că instalator /montator de țevi și conducte.Inițial vei fi angajat în proiecte de separare canalizare urmând ca ulterior să îndeplinești și alte sarcini. Se va lucra în echipe de 3-4 salariați”, se arată în anunț, conform romaniatv.

Salariu de minimum 23 Euro/oră brut plus alte beneficii

Angajatorul este o companie cu 25-30 de salariați care lucrează de regulă în vestul Jutlandei. Ocazional se efectuează lucrări oriunde în Danemarca. Promovează un mediu de lucru sănătos, colegial, cu oportunități mari pentru dezvoltarea personală. Firma spune că salariații sunt persoane responsabile și cu inițiativă.

Salariul este de minimum 23 Euro/oră brut plus alte beneficii. Există posibilitatea de a primi mașină de serviciu. Salariul se negociază în funcție de calificare/experiență, pornind de la salariul minim menționat.

„Angajatorul asigura sprijin pentru obținerea cazării, înregistrare la autorități, obținerea numărului de securitate sociala, deschidere cont bancar etc.”, se mai arată în anunț.

Dacă ești instalator în România, salariul este extrem de mic comparativ cu cel oferit de firma din Danemarca. Potrivit platformei salariulmeu.org, un instalator şi un montator de ţevi câștigă un salariu între 1.612 și 3.662 de lei.