Site-ul Simonei Halep nu a mai fost actualizat

Simona Halep nu a mai călcat pe terenul de tenis în mod oficial din 2022. Dopajul în care a fost implicată și-a lăsat adânc amprenta asupra carierei sale.

Sportiva din Constanța, cândva ocupanta primului loc în clasamentul WTA, este acum înconjurată de avocați.

Având în vedere situația dată, ea a renunțat la câteva persoane din echipa ei, printre care și la antrenorul Patrick Mouratoglou. Acesta și-a reluat, de curând, postul de antrenor al lui Holger Rune, numărul 7 ATP.

Simona Halep avea și o echipă de comunicare, însă aceasta este mai puțin activă în ultima perioadă. Site-ul marii campioane a României nu a mai fost actualizat de acum doi ani. Ultimul articol de la rubrica de știri datează din 15 august 2022.

Articolul este despre victoria Simonei Halep în fața lui Beatriz Haddad Maia. Acesta a fost ultimul meci pe care Halep l-a câștigat înainte să fie testată pozitiv pentru Roxadustat.

Site-ul oficial al Simonei Halep nu a mai fost actualizat nici în ceea ce privește echipa sa. De exemplu, pe site apar Patrick Mouratoglou ca antrenor și Nina Wennerstrom ca manager sportiv. Niciunul dintre ei nu mai fac parte din echipa ei.

De altfel, nu există nicio informație cu privire la dopajul în care este implicată.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Dreamstime

Simona Halep a căzut într-o capcană

Fostul antrenor al Simonei Halep a declarat că aceasta a căzut într-un fel de capcană. El a precizat că marea campioană a României este mereu atentă la suplimentele pe care le primește.

De altfel, a spus că declarația lui Mouratoglou a venit mult prea târziu și că nici măcar nu a recunoscut clar că este vina lui. Potrivit lui, Mouratoglou a spus cu jumătate de gură că se simte responsabil pentru ceea ce se întâmplă acum cu Simona Halep.

El mai spune că Mouratoglou a reușit să se strecoare și că Halep a rămas singură „ în fața reflectoarelor“.

„E clar: ea a căzut, cumva, într-o capcană. Eu, știind-o pe Simona, am văzut cum a fost mereu extrem de atentă la aceste detalii (n.r. – consumul de suplimente).

Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură. N-a spus: <<Sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit>>. A zis că se simte responsabil. Ce e mai rău în situația asta e că Halep va fi singura care va plăti. Oricum, a plătit deja, timp de doi ani.

Cumva, Mouratoglou a reușit să se strecoare. Simona a rămas singură în fața reflectoarelor pentru foarte mult timp. Nu știu dacă a fost o strategie sau așa s-a întâmplat, pur și simplu“, a spus Artemon Apostu-Efremov.