Taiwanezii de la Asus au lansat în ţara noastră ZenFone Max Pro (M1)care încorporează o baterie masivă, de 5000mAh, camere foto duale și un ecran FHD+ Full View de 6 inci într-un corp compact, de dimensiuni similare telefoanelor de 5.5 inci.

Telefonul se bazează pe eficienta platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636 cu grafică Adreno 509 pentru un răspuns îmbunătățit și o performanță remarcabilă în gaming. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636 este un sistem pe 64 biți, într-un singur cip (SoC) pe 14nm cu 4GB de memorie RAM, care oferă peste 40% mai multă performanță de procesare și 10% mai multă capacitate grafică decât Snapdragon 630, în timp ce păstrează o autonomie excelentă.

ZenFone Max Pro le oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi. Cu o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura mai mult: de exemplu, până la 45 de runde de Mobile Legends sau până la două sezoane de Games of Thrones. Toată această putere este susținută cu timpi rapizi de reîncărcare: ZenFone Max Pro poate încărca bateria de 5000mAh de la 0% la 100% în numai două ore și 42 de minute, comparativ cu produsele rivale cu baterii de 4000mAh, ce au nevoie de peste 3 ore. 

ZenFone Max Pro are un sistem avansat de camere duale ce duce fotografia la un nou nivel. Camera din spate are un senzor cu rezoluție înaltă de 13 megapixeli, cu lentile de calitate cu diafragma f/2.0 ce realizează fotografii clare de fiecare dată. Camera secundară este utilizată pentru a crea un efect artistic bokeh pentru portrete și planuri apropiate, focalizând subiectul, în timp ce fundalul este estompat în mod gradual pentru a scoate subiectul în evidență.ZenFone Max Pro poate înregistra clipuri video la rezoluție 4K UHD. 

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este disponibil în magazinele locale la prețul de lansare de aproximativ 1.099 lei (cu TVA inclus, în limita stocurilor).